Michael Jackson

11. července 2010 v 13:48 | ♦Kijo-chan♦ |  ♥new♥

Michael Jackson

King of pop  

1958-2009

  



"Jackson 5" stala velmi populární a zaznamenávají počet hitů. Ale to byl jen začátek jejich zpěvák mladý Michael.

Po rozloučení se svými bratry a začíná jeho vlastní sólovou hudební kariéru Michael Jackson prodal stovky milionů záznamů, celosvětově super-hvězdy a stát se ikonou pop miloval miliony.

Michael Jackson diskografie

1971: Got To Be There
1972: Ben
1973: Music and Me
1975: Forever, Michael

Epic zprávy:

1979: Off the Wall
1982: Thriller
1987: Bad
1991: Dangerous
1995: HIStory
1997: Blood on the Dance Floor
2001: Invincible


Michael Jackson se odhaduje akumulační celosvětový prodej asi 300 milionů alb!






 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

znáš Michaela Jacksona?

joo lowujuho!!! 78.4% (80)
ano!!! 17.6% (18)
joo♥__♥ 3.9% (4)

Komentáře

1 Anet.k Anet.k | Web | 11. července 2010 v 20:15 | Reagovat

To známe :D úspěchy měl fakt veliké =)

2 Wina Wina | Web | 12. července 2010 v 21:28 | Reagovat

Skvělý, že si zpátky. :-)

3 KytiNikki KytiNikki | Web | 15. července 2010 v 15:31 | Reagovat

Na diplom určitě Michaela :D
Pokusím se ti taky udělat diplomek, ale neručím za to, jak to dopadne :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama