Červenec 2010

Invincible-Michael Jackson

16. července 2010 v 14:42 | Kijo-chan :3 |  ♥překlad♥
                                                      InvincibleMichael jackson


Diplomek for me ....

15. července 2010 v 20:38 | ♥♦Kijo-chan♥♦ |  ♥SB♥
juuu to je moc pěkný diplomek od KytiNikki  mého new SBénko♥ moc děkuji :3


Dipík for....

15. července 2010 v 15:33 | SB♥ Kijo-chan |  ♥diplomek♥
tak a máme tu neww SBénko jménem - KytiNikki a má fakt pěknej blog o  Michaelovi Jacksovi
a klikněte na její blog doporučuji  -- ♦♥Klik♦♥ jo a abych nezapoměla tak pro tebe tady mám DIPLOMEK   nooo emm doufám že se ti líbí  pokud ne tak mi napiš a já ti udělám jinej :D xDDD

diplomek


Michael Jackson

11. července 2010 v 13:48 | ♦Kijo-chan♦ |  ♥new♥

Michael Jackson

King of pop  

1958-2009

  



"Jackson 5" stala velmi populární a zaznamenávají počet hitů. Ale to byl jen začátek jejich zpěvák mladý Michael.

Po rozloučení se svými bratry a začíná jeho vlastní sólovou hudební kariéru Michael Jackson prodal stovky milionů záznamů, celosvětově super-hvězdy a stát se ikonou pop miloval miliony.

Michael Jackson diskografie

1971: Got To Be There
1972: Ben
1973: Music and Me
1975: Forever, Michael

Epic zprávy:

1979: Off the Wall
1982: Thriller
1987: Bad
1991: Dangerous
1995: HIStory
1997: Blood on the Dance Floor
2001: Invincible


Michael Jackson se odhaduje akumulační celosvětový prodej asi 300 milionů alb!







omlouvám....se

11. července 2010 v 11:44 | ♦Kijo-chan♦ |  ♥důležité♥

Moc se vám omlouvám že jsem
tu dlouho nebyla .... :( ale já
jsem neměla čas byla jsem totiž
na TÁBOŘE  byla jsem tam 1týden
... ale byla to zábawa :) a mám wás
moc ráda SBénka ♥ a slibuji že už jsem budu chotitˇ a dávat články
o MICHAELOVI JACKSONOVI♥
připoměli jsme si pámátku MJ
to ho strašlivého dne 25.června
tedˇuž máme 11.července ale
toho dne jsem uctívala památku
Michaela JacksonaKing of pop
na  TV PRIMA jsem se dívala
na dokumen O MJ a musím uznat
že to byla bomba Michael Jackson
si psal hodně deníků 2009 5.května
asi 15x a taky jsem se oněm hodně
dozvěděla .... konec byl smutní
jo a dávali to emmm 25.června 2010  na PRIMĚ tv
I LOVE YOU MICHAELI JACKSONE
MILUJEME TĚ A UCTÍVÁME
TVOJÍ PAMÁTKU  KING OF POP 1958-2009 ♥♥♥♥♥♥♥ ten to pict je moc krásní ...... :)