Invincible-Michael Jackson

16. července 2010 v 14:42 | Kijo-chan :3 |  ♥překlad♥
                                                      InvincibleMichael jackson

 

Diplomek for me ....

15. července 2010 v 20:38 | ♥♦Kijo-chan♥♦ |  ♥SB♥
juuu to je moc pěkný diplomek od KytiNikki  mého new SBénko♥ moc děkuji :3


Dipík for....

15. července 2010 v 15:33 | SB♥ Kijo-chan |  ♥diplomek♥
tak a máme tu neww SBénko jménem - KytiNikki a má fakt pěknej blog o  Michaelovi Jacksovi
a klikněte na její blog doporučuji  -- ♦♥Klik♦♥ jo a abych nezapoměla tak pro tebe tady mám DIPLOMEK   nooo emm doufám že se ti líbí  pokud ne tak mi napiš a já ti udělám jinej :D xDDD

diplomek

 


Michael Jackson

11. července 2010 v 13:48 | ♦Kijo-chan♦ |  ♥new♥

Michael Jackson

King of pop  

1958-2009

  



"Jackson 5" stala velmi populární a zaznamenávají počet hitů. Ale to byl jen začátek jejich zpěvák mladý Michael.

Po rozloučení se svými bratry a začíná jeho vlastní sólovou hudební kariéru Michael Jackson prodal stovky milionů záznamů, celosvětově super-hvězdy a stát se ikonou pop miloval miliony.

Michael Jackson diskografie

1971: Got To Be There
1972: Ben
1973: Music and Me
1975: Forever, Michael

Epic zprávy:

1979: Off the Wall
1982: Thriller
1987: Bad
1991: Dangerous
1995: HIStory
1997: Blood on the Dance Floor
2001: Invincible


Michael Jackson se odhaduje akumulační celosvětový prodej asi 300 milionů alb!







omlouvám....se

11. července 2010 v 11:44 | ♦Kijo-chan♦ |  ♥důležité♥

Moc se vám omlouvám že jsem
tu dlouho nebyla .... :( ale já
jsem neměla čas byla jsem totiž
na TÁBOŘE  byla jsem tam 1týden
... ale byla to zábawa :) a mám wás
moc ráda SBénka ♥ a slibuji že už jsem budu chotitˇ a dávat články
o MICHAELOVI JACKSONOVI♥
připoměli jsme si pámátku MJ
to ho strašlivého dne 25.června
tedˇuž máme 11.července ale
toho dne jsem uctívala památku
Michaela JacksonaKing of pop
na  TV PRIMA jsem se dívala
na dokumen O MJ a musím uznat
že to byla bomba Michael Jackson
si psal hodně deníků 2009 5.května
asi 15x a taky jsem se oněm hodně
dozvěděla .... konec byl smutní
jo a dávali to emmm 25.června 2010  na PRIMĚ tv
I LOVE YOU MICHAELI JACKSONE
MILUJEME TĚ A UCTÍVÁME
TVOJÍ PAMÁTKU  KING OF POP 1958-2009 ♥♥♥♥♥♥♥ ten to pict je moc krásní ...... :)

Nazdárek.....

5. května 2010 v 19:26 | Kijo-chan |  ♥o blogu a mě♥
xDD
ahojky takco ja kjde život xDD ??
no umě dobrý dnes jsem to tiž byla
plavat a byla jsem na závodě  a
vyhrála jsem medajli ...xDD
takže jse mbyla šťastná :D
1.místo
dnes nemám žádné novinky
jo a psala jsem tu písemku a
mám za 1. tak jsem taky šťastná xDD
jo a děkuji že se vám líbí ten dess
pač mi píšete moc pěkné komentíky xDD
mě se taky  moc moc moc líbí :3
no a to je asi vše tak se mějte
LÍĎIČKY xDD

new dess

2. května 2010 v 20:00 | Kijo-chan |  ♥new♥
tak máme tu new dess od šikulky
design by: Michelle

jsem moc ráda že ho mám je perfektný a už bylo na čase změnit dess
a trochu změnit menu jsem moc spokojená xDD
dnešek jsem mi moc líbil pač jsem byla v obchodě nakoupit nějaký věcičky....
malovátka,trička,sukně......
a jak se máte??? mno moc se netěším do školy.....
pač budu psát písemku tak doufám že to dopadne dobře xDD
tak přeji příjemný večer..... xDD


    

Paula McCartneyho a Michaela Jacksona

2. května 2010 v 9:42 | Kijo-chan |  ♥videjko♥
tak tohle to videjko si puste na plní pecky je úžasné...... nemám co dodat :)



konečně cenovky :)

1. května 2010 v 9:35 | Kijo-chan |  ♥diplomek♥
potak dlouhé době jsem udělala ty cenovky za bleskovku pls najděte si svůj diplomek (avík 3)
klikněte na celí článek

BLESKOVKA

17. dubna 2010 v 10:24 | Kijo-chan |  ♥novinka♥
BLESKOVKA která stojí zato.....

1.ahojík
2.máš něco s Michaelem Jacksonem?? (příklad:oblečený,plakát,rukavičku....)
3.která je tvoje nejoblíbenější písnička od MJ??
4.byl/a jsi na koncertě Michaela Jacksona??
5.když Michael Jackson pláče tak co uděláš?? pláču ,chci ho obejmout
6.odkud jsi ?? (já jsem z BRNA)
7.víš vkolikati MJ začal zpívat???
8.viděl/a jsi THIS IS IT (já teda jooo)
9. jdeš na THILLER DANCE ???
10. co na DIPLOMEK,AVATAR
11.TAK PAPAPA ...... xDD 

3.komentíky dostanou avatar.diplomek  
a ostatný diplomek
a děkuji že jste se zapojili  

Kam dál